pirmdiena, 2009. gada 2. novembris

veco laiku gardumi

skābs krējums samaisīts ar kakao un cukuru..
biezpiens ar cukuru un kanēli..
izmērcēta rupjmaize ar cukuru..
ceptās cukurbaltmaizītes..
gogelmogels..

šitā mēs kādreiz izklaidējāmies.
konfektes vai šokolādes nebija ikdiena. marmelādes šad tad. cepumus labi ja reizi nedēļā uzcepām. augļi knapi sapņos rādījās un vienīgie (mandarīni & āboli)) ap jaunogadu..
taču - bez našķēšanās jau neviens nav izaudzis.
vienkārši un garšīgi.
tagad visi izlaidušies, nezin vien, ko izvēlēties..
;)

2 komentāri:

  1. Nu vēl tač cukurgailīšu taisijām. Vienkāršākais un ātrākais variants - ēdamkarotē cukuru un druksu ūdeni un tur virs uguns, kamēr apdzeltē. Un sarežģitakajā tājās riekstiņu formiņās salej un iesprauž sērkociņu.

    AtbildētDzēst
  2. oho!
    nē, mēs šitādus netaisījām. ;)
    vienīgi auzupārslas ar cukuru uz pannas pa retam grauzdējām..

    AtbildētDzēst