trešdiena, 2011. gada 26. janvāris

pieticība ar garšu

es pēdējā laikā arvien vairāk pārliecinos, cik daudz garšas ir vienkāršībā.
vakardien manas maltītes visas dienas garumā bija ļoti askētiskas, bet pasakaini garšīgas.

ar mizu vārīti kartupeļi.
tos pēc nomizošanas sakniebu mazākos gabalos un pārlēju burtiski ar 1 karoti ķirbju sēklu eļļas.
apmaisīju, lai savelkās.

rīvēts puskālis un rīvēts viens burkāns.
šitie samaisīti ar ķiploku eļļu un ābolu etiķi.

un tas man bija brokastīs, pusdienās un vakariņās.
un garšoja tik labi, ka neapnika.

bet, protams, man patīk arī samudžināti ēdieni.
;)

4 komentāri:

  1. Raksti, Vineta, raksti!!! Šitik ilgs klusums vedina domāt, ka Vinetai gavēnis iestājies:(

    AtbildētDzēst
  2. Njaa gaveenis ieildzis.

    AtbildētDzēst
  3. Pilnīgi piekritu-pats labākais ir veca skola un vieglā roka :)

    AtbildētDzēst