sestdiena, 2010. gada 12. jūnijs

kādu padomiņu?

es ceturtdien biju slimnīcā un atradu skapītī pie vecpapa gultas savdabīgu preses izdevumu "mājas konsultants" (abonēšanas indekss 2221, ja nu kādu interesē).
kamēr gaidījām analīžu rezultātus, vecpaps lasīja leģendas par ņikuļinu, bet es sāku šķirstīt šo konsultantu..
palasijos "ko stāsta prāgas kafejnīcas" , ka pret panarīciju (?) "pats labākais tautas ārstniecības līdzeklis ir cepts sīpols", ka "daudziem virtuves priekšmetiem piemīt maģisks spēks. piemēram, piesta simbolizē sievišķo faktoru, stampiņa - vīrišķo. kopā piesta un stampa nozīmē pārmaiņas, tādēļ tās jātur virtuvē. šie priekšmeti pasargās virtuvi no sliktas enerģijas"..
;)

un vēl arī, ka "mellenes sekmē prāta spējas", ka "brokoļi pēc amerikāņu speciālistu domām esot vienīgie zaļie dārzeņi, kas profilaktiski kavē tievo zarnu un resnās zarnas vēža veidošanos.", ka "cilvēkiem, kas sudzas par aizmāršību, ieteicams biežāk ēst citronus, bet tiem, kam grūti ar iegaumēšanu - ananasus, kā arī kāpostus. burkāniem jākļūst par neiztrūkstošu produktu to cilvēku uzturā, kuri strādā garīgu darbu. cilvēkiem, kuri bieži izjūt stresa situācijas, jāēd zemenes, bet šoferiem, kam ilgi jāsēž pie stūres - valrieksti, lazdu rieksti un pistāciju rieksti"..
;)
jā.
vēl tur bija atvērumiņš par rabarberiem, atvērumiņš par spinātiem, atvērumiņš par sviestmaizēm, un pat lobēliju audzēšanas un suņu kopšanas padomi.

sapratu, ka šis žurnāls man noteikti jāpaņem uz mājām. ;)
un tā kā vecpaps teica, ka "šito jau es izlasīju, interesants žurnāls. vari ņemt", tad es paņēmu, jo gribēju jums nocitēt dažas rindas no raksta "kāpēc gardēži nekļūst resni".

labs konsultants!
;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru