otrdiena, 2009. gada 8. septembris

piena teļš tiek beidzot ārā no saldētavas

tagad būs tā - salikšu teļa gaļas gabaliņus kinzas ķiploku un olīveļļas maisījumā iestāvēties, tad sagatavošu dārzeņus, un pēcāk likšu to kopā ar garšvielām sutināties tadžinā  
http://www2.la.lv/lat/praktiskais_latvietis/jaunakaja_numura/saimnieces.gudribas/?doc=30904

mana tadžina ir ļoti smuka, gaišitirkīzzila  ar ziediem rotāta. skaistākā lieta manā virtuvē! uzreiz aiz jaunajiem nažiem :) :) 
bet piena teļš, nabags, jau sen gaidīja savu kārtu. tas man no laukiem nācis, maigs, sulīgs, gaļīgs mīkstums. mmmm


2 komentāri:

  1. nu re, cilvēks, kurš vienmēr pārsakās, izrādās, arī pārlasās, proti-es.
    Lasu Tavu "kā piena ceļš(patiesībā-piena teļš)tiek ārā no saldētavas" un domāju, johaidī, kas tas par ēdienu tas "Piena ceļš"? Viņai atkal kaut kāda jauna recepte???!
    Tā raucu pieri, līdz tiku lidz tekstam "maigs, sulīgs gaļas mīkstums..."
    nu, ko, labu apetīti, Vinčik! Lai Tev labi garšo tas "Piena ceļš"!:))

    AtbildētDzēst
  2. ;))))))))))
    nu ir jau man arī azotē recepte "piena ceļš" , kadreiz pacienāšu!

    AtbildētDzēst