otrdiena, 2009. gada 27. oktobris

otomārs modificē salātus

tātad - īsumā par otomāru un pavārmākslu.
vai drīzāk varbūt par ikvienam viegli speramiem pirmajiem soļiem gatavošanā.
ja ēst negatavojat un uzskatāt, ka tas jums par sarežģītu un neizprotamu, bet tomēr tā kā ļoti gribētos, un tā kā ļoti jau nu niez pirksti apgūt kādu virtuves noslēpumu, paņēmienu, prasmi, varēšanu,,
tad, lai sevi iedrošinātu un apliecinātu kā tīri tā neko garšu kopā salicēju , vabūt vērts sākt ar pavisam elementāru metodi.
nu, tā, kā to darīja otomārs. viņam bija jāuzņem dzimšanas dienas viesi. lai tos pacienātu, viņš (šķiet, rimi) nopirka gatavos salātiņus (divu veidu, bet ja esat galīgs iesācējs, varat ņemt vienus, vai ja iemaņas jums jau lielākas, droši lūdziet iesvērt pat visus četrus piecus dažāda veida salātus :D :D ).
tātad, otomārs ņēma jau gatavos, rimi kulinārijā nokomplektētos salātus un .. modificēja tos! vieniem viņš izlēma piegriezt klāt svaigu papriku un oranžos tomātiņus, pie viena ļoti glīti izdekorējot bļodu, otriem, neatceros vairs, kas bija pielikts, lai tos uzlabotu. bet tie arī bija dekorēti un noformēti. ļoti labi. man patika šāda pieeja.

redziet, vajag tikai sākt!
es ticu, ka jau nākamajā dzimšanas dienā viņš varbūt pat varēs uztaisīt tādas pašas "mēli norīt" jēra ribiņas upeņu mērcē, kādas viņam šogad uzdāvināja vendels!
;)

1 komentārs: