otrdiena, 2010. gada 13. aprīlis

ir jāsāk beidzot ēst!

arī darba dienās.
un ja nav brīv' doties uz sabiedriskās ēdināšanas vietām, jāņem līdzi kārbiņas un jāēdinās nesabiedriski.

tā nu es saņēmu rokās gan sevi, gan nažus, pannas un katlus, un vakar vakarā, miegot jau ciet, tomēr vēl pagatavoju līdzņemamo pakšu ēdienu - griķu vārīšanā nekāda māksla nav vajadzīga, ēšanā gan- un visa tā māksla slēpjas īstās eļļas izvēlē (šodien tā būs omega plus trifeļu eļļa).
bet tālāk es gatavoju super sautējumu, kurš jau patiesībā arī nekādu baigo virtuozitāti neprasīja - mazie kabacīši, rīvēts burkāns, dažas sēnes un dažas konservētas baltās lielās pupas. sākumā uz pannas apsutināju burkānus mazā vīnogu kauliņu eļļiņā, un tad liku turpat klāt arī pārējo, pasutināju, pielēju sojas mērci, pavisam nedaudz, un uzkaisīju sezama sēklas, pavisam daudz.
un re, gatavs!

tas pusdienām. brokastīs auzu pārslas ar bumbieri un banānu, bet vakariņās - salāti ar paipalu oliņām.

skaties, ka nēpārēdies vai vismaz mēli nenorij, vineta!
;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru