svētdiena, 2010. gada 18. jūlijs

patīkami, bet žēl.

patīkami, ka ir karsts.
žēl, ka ēst gribās minimāli un attiecīgi viskautkādu gardumu taisīšana izpaliek.
gatavojām jau gan te šonedēļ drusku.
seminārā.
gan gailenes, gan cūku pupas, gan salātus, gan zupu.

bet es jums izstāstīšu vienu citu recepti - kuru jau savā prātā uzbūru un pagatavošu tad, kad gribēsies ēst un tad, kad no ledusskapja varēs izņemt aukstu kefīru.
tad es darīšu tā - veselu paku labi dzesēta kefīra sablenderēšu ar pilnu sauju bazilika lapu, pilnu sauju piparmētru lapu un lielu kumšķi svaigas kinzas.
zaļumu kefīrā ielikšu kādus 3 nomizotus un lielos gabalos sagrieztus mīkstus mīsktus (bet zaļus, ne brūnus) avokado.
sablenderēšu.
pielikšu maltus melnos piparus un mililitrus 30 kalamansi etiķa. pašu mazumiņu sāls.
man liekas, pielikšu arī vēl vairākus gabaliņus ledus.
sablenderēšu.
ieliešu no saldētavas izņemtā baltā dziļā šķīvī*, viducītī ielikšu 3 vārītas paipalu oliņas un pamatīgu sauju mazo garneļu.
aaa, sāka jau gribēties ēst!
;)

* hmm.., tāda šķīvja gan man nav. bet tā kā šis ir sapnis, tad ..
;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru