Vai jēra ribai ir klāt tas maigais sirloin filejveidigais?! maz jācep, mazliet var pamarinēt medus etiķī, sagriezt katru ribu atsevišķi un apcept uz pannas 3-4 min no katras puses, pēc tam vēl mazliet cepeškrāsnī un viss..
ir izglītība, ir pieredze. ir degsme un gribēšana, ir arī slinkums. bet vispār esmu miermīlīgs galējību cilvēks un man vienmēr viss beigu beigās ir labi.
Vai jēra ribai ir klāt tas maigais sirloin filejveidigais?!
AtbildētDzēstmaz jācep, mazliet var pamarinēt medus etiķī, sagriezt katru ribu atsevišķi un apcept uz pannas 3-4 min no katras puses, pēc tam vēl mazliet cepeškrāsnī un viss..
kaut kas klāt tai ribai ir, bet vai to sauc sirloin, es nezinu..
AtbildētDzēstes domāju, sataisīšu ar ķiplokiem un kinzzzu kaut kā. bet laiakm rīt.