pirmdiena, 2009. gada 7. septembris

par godu k!

Kaspars [reiz] teica...

"pie tavam [sviesta] pupinam ar medus etiķi piekaisi sasmalcinatu rozmarīnu, labi daudz melno piparu un kad praktiski viss gatavs, pieber kubiciņos sagriestus tomātus, 1-1,5min zem vaka lai savelkas un pasniedz ar uzrīvētu kazas sieru!"

tā arī izdarīju, rozmarīnu netaupīju, piparus nežēloju, medus etiķi patērēju, kazas siera vienīgi nebija, tā vietā parmezančika tipa pie pasniegšanas uzrīvēju.

 nu. ko lai saka? ko lai saka..   būs laikam jābeidz šitā rakstšana,  sāku jau banāli atkārtoties. reāli trūkst vārdu, lai aprakstītu cik viss garšīgi garšīgi garšīgi garšīgi garšīgi garšīgi garšīgi ..

klātan - labi atdzesēts cuvee clemence grand vin de bordeaux 2008 (60% sauvignon blanc et gris, 25% semillon, 15% muscadelle. lindiņ, rekomendēju, man liekas, tev patiktu)

lūk. ar šīm karaliskajām vakariņām mielojos par godu šodienas rezultatīvākajam latvijas izlases kasparam! ! !


2 komentāri:

  1. A vot jautājums - vai garšīgi būtu tāpat, vai tomēr daudz rozmarīna palīdzēja....?

    AtbildētDzēst
  2. garšīgi būtu tāpat. bet daudz rozmarīna palīdzēja ;)

    AtbildētDzēst