bija ļoti garšīgie kartupeļu plāceņi un ļoti, ļoti garšīgais jēra filejas tartars.
un vēl viskautkas.
pirms tam, pērkot produktus, satikām veikalā arī sirmo. viņš stāstīja, ka tagad darba daudz.
tas jau labi, cilvēki ēd.
tātad dzīvos!
;)
un raksta piezīmes uz salvešu malām
ir skaidrs, ka labas garšas seminārus var ne tikai labi pārdot mūsu klientiem, tajos cilvēkus iepriecināt un pat iemācīt gatavot labākus ēdienus. ir skaidrs, ka pēc tā, kāda ir interese, tam ir potenciāls padarīt to par BIG.
AtbildētDzēstes domāju, ka šeit ir liels potenciāls!!
tar tar ir sīkums ar to, cik liels tas viss var kļūt!!!
semināri ir tiešām laba lieta! Pierastas lietas iegūst citu nokrāsu un galvenais garšu. :)
AtbildētDzēstLai veicas,
Marika