trešdiena, 2009. gada 23. septembris

ēst un priecāties

šodien seminārā mums veicās ļoti raiti. 
bija ļoti garšīgie kartupeļu plāceņi un ļoti, ļoti garšīgais jēra filejas tartars. 
un vēl viskautkas. 

pirms tam, pērkot produktus, satikām veikalā arī sirmo. viņš stāstīja, ka tagad darba daudz. 
tas jau labi, cilvēki ēd.
tātad dzīvos!
;)


2 komentāri:

  1. ir skaidrs, ka labas garšas seminārus var ne tikai labi pārdot mūsu klientiem, tajos cilvēkus iepriecināt un pat iemācīt gatavot labākus ēdienus. ir skaidrs, ka pēc tā, kāda ir interese, tam ir potenciāls padarīt to par BIG.
    es domāju, ka šeit ir liels potenciāls!!
    tar tar ir sīkums ar to, cik liels tas viss var kļūt!!!

    AtbildētDzēst
  2. semināri ir tiešām laba lieta! Pierastas lietas iegūst citu nokrāsu un galvenais garšu. :)
    Lai veicas,
    Marika

    AtbildētDzēst