nu un ļoti labi, manuprāt. lai cīnās ar āboliem, nevis muļķībām.
tā arī ir, kur tik vien skaties - ābolkūka, ābolmaize, ābolu sula, ābolu ievārījums, ābolu pankūkas, ābolu ķīselis, ābolu kompots, ābolu biezenis..
šogad laikam ir tik daudz ābolu, ka žēlabām nav pamata - pietiks visai latvijai, ko ziemā ēst - atliek tikai pieliekties.
es šodien izdarīju tā - savārīju ābolu ievārījumu ar kanēli un pieliku klāt dažas svaigu piparmētru lapiņas. iesaku!
a es savaariju antanofkas(ja visu esmu sapratusi pareizi) ka ābolu biezeni un pieberu krustnagliņas garšai.
AtbildētDzēstVisa ģimene tika iesaistīta ābolu mizošanā un griešanā un sanāaca ļoooto gardi!
un viss tika sapildīts pavisam jaunās burciņās ar papriku attēla vāciņiem ( ne pa tēmu, bet tei bija vienīgie smukie krāsaini Mego):)
es domāju, ka paprikas vāciņi maldinās pelējumu un tas tavās zaptītēs neiemetīsies ;)
AtbildētDzēst