man padomā biešu zupa pa mairas modei.
jādara kaut kā apmēram tā, laikam: jānomizo biete un jāsagriež, un jāliek vārīties ūdenī, un jāpieliek vārīties klātan kārtupelis, škiet, arī burkānu varēja/ vajadzēja..
un kad viss miksts, to sablenderē, un liek klāt visādas garšvielas, un drusku upeņu etiķi, un kaukādu krējumu.
bet vispār man vēl šitas viss jāprecizē.
rīt tomēr taisīšu kaut ko no kabačiem, gailenēm un arī kūpināto karpu klāt piekodīšu.
taču, kālab tie, kas gatavo riekstus šokolādē, atļaujās pa starpu iemānīt brūnajā glazūrā arī kādu vecu, rūgtu un pretīgu riekstu?..
a?..
;)
trešdiena, 2010. gada 25. augusts
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
to izslavēto un izdaudzināto karpu jau varēji vismaz paostīt iedot!
AtbildētDzēstPar tādu biešu zupu vēl neesmu dzirdējusi!
AtbildētDzēst