ak, tu žēlīgā debess.
ar mani reti gadās, ka vārdi jāmeklē kabatās, vārdnīcās vai vēl kaut kur, bet tiko man izdevās pagatavot ko tādu, kā raksturošanai vārdus nevaru atrast. nekur.
dārzeņu-gaileņu biezenis ar timiāna putekļiem un mandeļu eļļu.
džīzis kraist, cik garšīgi!!
vispirms apcepu gailenes, un tad pieliku vienu sarīvētu burkānu un turpināju apcept, drīzāk pat tā kā uz pannas sutināt.
pipari, maķenīt sāls.
glāzē samaisīju pienu ar mazu drusciņu kartupeļu cietes, ietumēšanai, lēju klāt uz pannas, pārkaisīju ar saujās saberztiem sakaltuša timiāna zariņiem.
tikmēr katliņā blakus vārījās daži kartupeļi, vairāki burkāni un viens kabacis. viss nomizots, sagriezts. lai ātrāk mīksts.
ūdens mazliet. tā, lai nepiedeg.
tad izvārītos dārzeņus sablenderēju, izveidojās glīti oranža putriņa. pieliku klāt vairākas karotes sēņu sagataves no pannas. atkal sablenderēju. pielēju 15 ml maigās mīļās mandeļu eļļas. vēl drusku sāls.
sablenderēju.
liku bļodiņā, pa vidu karoti nesablenderēto sacepto gaileņu ar burkāniem.
klāt - viens pats palikušais mazsālītias g.
ak, tu žēlīgā debess!! zobu dodu!
bet tad es vēl pārkaisīju tam visam pāri dažas skaidas rīvēta parmezāna..
nu, bļīīīīīīīīīīīīn, kas par ēdienu!!
;)
ceturtdiena, 2010. gada 26. augusts
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Pat bez bildes- mutē saskrēja siekalas :P
AtbildētDzēstSkan labi...
AtbildētDzēst