pirmdiena, 2010. gada 18. oktobris

nē, nu vēl jau skapītī palika mārrutki, graudu sinepes un rīsi

vispār man patīk situācijas, kad nekā nav. un no tā ir jāuztaisa paēst.
tad ir milzīgs azarts simtiem reižu virināt visus skapīšus, mēģināt kaut ko saskatīt, vilkt ārā ieraudzīto un domāt, kā to visu salikt kopā kādā ēdamā kombinācijā.

man bija viens burkāns, daži griķi, kādi 5 kaltēta tomāta gabaliņi, ēdamakrote filadelfijas siera, 7 olīvas.
super!
griķi kā jau griķi - paši par sevi ūdenī izvārīti, bet no pārējā, rau, sataisīšu tādu kā mērcīti.
nomizots burkāns tiek sarīvēts. uz pannas likts un viegli apcepts, tam klāt pievienoti mazākos kumosiņos sagriezti kaltētie tomāti un uz pusēm pārgrieztas olīvas. samaisīts, tad pieliets nedaudz ūdens, un tam visam ļauts pasutināties.
pieliets vēl nedaudz ūdens, atkal pasutināties, tad ielikts mazliet pakaltis timiāna zariņš, turpināts ļaut sust un kļūt tadam reducēti tumīgam, beigu beigās - iemaisīta tā karote filadelfijas siera.
pāri griķiem - un baudījums kolosāls!
ar lētu, no vācijas pārpalikušu merlot vīnu litra pudelē vispār ideāli!
;)

aiziet, uz priekšu, visu skapīšu tukšie plaukti - apvienojieties!!
;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru