trešdiena, 2009. gada 18. novembris

ir kāds izskaidrojums?

"tītaru liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo. tad pievieno buljona kubiņus,piparus un pētersiļus un vāra 1,5 stundas.."

šāds ir sākums receptei "tītars valriekstu mērcē", kam uzdūros receptes.lv plašajos krājumu krājumos. (lai būtu skaidrs, es nemeklēju receptes par tītariem, es meklēju recepti - valriekstu mērce. nu un tas internets jau viskautko daždien mēdz piedāvāt.. ;) )

bet tātad - viss tā kā būtu skaidrs, izņemot vienu - kāda mārrutka pēc vārot tītaru "pievieno buljona kubiņu"?..
a?.

kurš pateiks, tas dabūs varbūt vistu spārniņu
;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru