jeb, pareizāk sakot, var sākties, jo ātrāk jau nevarēja..
bet tagad man kā pēc grāmatas - tādi tīri latviski ēdieni - pēdējā laika grāvējs - miežu putraimu putra ar cūkgaļas cepeša gabaliņiem, apceptiem trif. eļļas lāsītēs.
un būs arī kaut kas no jau iepriekš minētās latviešu virtuves ikonas antoņinas masiļūnes saraksta galvgaļa - labvēļu sarūpēta skābo kāpostu zupa. ar visu kā pienākās - skābs krējums un kartupelis krekliņā arī ..
:)
taču tas vēl nav viss,
vēl tas, ka taisīšu veselīgo dzērveņu-medus dzērienu!
uz veselību, latvija!
bet tagad, siltumam un mājīgam mieram - drusciņ liepziedu tējas.
trešdiena, 2009. gada 18. novembris
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru