svētdiena, 2010. gada 20. jūnijs

ak, ak, akniņas..

tām šoreiz tika ne aveņu etiķis.
tām tika kas cildenāks - biezais, maigais, bet piesātinātais vīģu balsam creme etiķis.
omg!
tas tik bija.

es saliku bļodā noskalotas apsusinātas skjā nopirktās cāļu aknas, pārlēju apmēram mililitrus 30 vīģu etiķa, pārkaisīju svaigi maltus melnos piparus un pielēju vēl mililitrus atkal kādus varbūt 30 maigās sicīlijas olīveļļas. pārliku pāri vāciņu un ieliku ledusskapī uz pusstundu.
tad sakarsēju pannu, liku pa vienai akniņas, apcepu ātri katru no abām pusēm. un tad pārlēju pāri bļodiņā palikušo šķidrumu.
maķenīt pasautēju, līdz viss tāds tumīgi sabiezēja.
ak manu vai.
cik iznākums bija brīnumgaršīgs!

vispār, ja es tehnisku iemeslu dēļ šeit varētu ievietot bildes, es katrā ziņā diezvai fotogrāfētu ēdienus, par kuriem stāstu.
es fotogrāfētu sejas izteiksmi, šos ēdienus baudot.. *
simt punkti!

;)

*visas tiesības rezervētas! ;)

1 komentārs: